Bedrijfsinformatie

door admin Laatste wijziging: 23-04-2012 20:24
ZenWeb is een handelsnaam van Attribute ICT-Consultancy. Attribute ICT-Consultancy is een allround automatiseringsadviesburo. Onder de naam ZenWeb verzorgen wij web- en internet gerelateerde oplossingen voor onze klanten.

Onze missie

Wij zijn een klein hostingbedrijf en zetten ons in om kleinere bedrijven en organisaties beter zaken te laten doen door slim gebruik te maken van het internet. Dit doen wij door oplossingen die voor en door grote bedrijven zijn ontwikkeld speciaal geschikt te maken voor de kleinere ondernemer. Wij geloven dat slimme automatisering, een goede service en persoonlijk contact goed is voor onszelf en onze klanten.

Gegevens

Correspondentie kunt u verzenden naar het volgende adres:

ZenWeb / Attribute ICT-Consultancy
De Stelle 9
4464 BP  Goes

U kunt ons telefonisch bereiken via het volgende nummer. Dit algemene nummer is alleen voor het opvragen van informatie. Klanten krijgen altijd de beschikking over ons spoednummer voor noodgevallen.

+31-(0)113-711327

Gegevens Kamer van Koophandel:

Kvk-nummer 20159501 (KvK in Middelburg)

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de ICT~Office Voorwaarden van toepassing, gedeponeerd d.d. 14 januari 2009 bij de Kamer van Koophandel te MiddenNederland onder nummer 30174840. Op verzoek kunnen wij u hiervan een kopie toezenden.