Producten en diensten

door admin Laatste wijziging: 11-04-2012 19:58

Domeinnaam registratie

Een domeinnaam is een uniek adres op internet. Een goed gekozen naam is gemakkelijk te onthouden en zorgt voor een goede vindbaarheid op het internet. Bij ZenWeb kunt u nu alvast uw eigen unieke domeinnaam laten registreren, ook wanneer bijvoorbeeld uw plannen voor een website nog niet helemaal concreet zijn. U kunt de domeinnaam koppelen aan een reeds bestaande website en u kunt er al email op ontvangen via onze doorstuur service.

Domeinnaam registratie - Lees verder...

Webhosting

Bij de pakketten Easy en Professional wordt gebruik gemaakt van een geavanceerd maar gebruiksvriendelijk Content Management Systeem zodat u ten allen tijde waar u ook bent zelf aanpassingen aan uw website kunt verrichten. Het pakket Professional biedt schaalbaarheid en extra veiligheid door de website vanaf verschillende servers tegelijkertijd te hosten. Pakket Basic biedt standaard webhosting op basis van MySQL en Apache.

Webhosting - Lees verder...

Virtuele servers

Alle voordelen van virtuele hosting: lage kosten en eenvoudig opschalen. Al onze oplossingen zijn gebaseerd op virtuele infrastructuur, zelfs onze meest krachtige, schaalbare, redundante en fout-tolerante hosting oplossingen. In feite halen wij een deel van deze eigenschappen uit virtualisatie technieken.

Virtuele servers - Lees verder...

Web applicaties op maat

Aan de hand van uw wensen stellen wij specificaties op waarmee wij vervolgens uw webapplicatie kunnen bouwen. Afhankelijk van het budget en de gewenste schaalbaarheid maken wij gebruik van de meest geschikte techniek voor uw web applicatie.

Web applicaties op maat - Lees verder...