Domeinnaam registratie

door admin Laatste wijziging: 12-04-2012 20:23
Geen eenmalige acties en geen bla bla. Wel heldere prijzen en inclusief een compleet dienstenaanbod wat je er bij anderen nog los bij moet bestellen.

Welk toplevel domein is het meest geschikt?

Dat hangt ervan af wat u ermee wilt. Heeft u een organisatie die voornamelijk in Nederland actief is dan ligt een .nl domein voor de hand. Wilt u Europees opereren, dan kunt u kiezen voor een .eu domein. Voor locatie-onafhankelijke diensten zijn er .net, .com, .org domeinen. Ook zijn er speciale domeinen welke wij op wens voor u kunnen registreren. Hier hangt vaak wel een hoger prijskaartje aan.

Welke diensten krijg ik standaard bij mijn domein?

Bij ZenWeb leveren we standaard een scala aan diensten waarmee u uw domeinnaam direct voor alle gangbare doeleinden kunt gebruiken. Zaken als email- en website-forwarding zijn bij ons standaard. Ook is het mogelijk om uw domein aan clouddiensten zoals GoogleApps te koppelen. Gemak dient hierbij de mens, u geeft uw wensen aan ons door en wij zorgen ervoor dat alles voor u geregeld wordt.

Opzeggen of verhuizen?

U kunt bij ons per maand opzeggen, het Token dat u nodig heeft om uw domeinnaam te verhuizen naar een andere hosting provider krijgt u bij registratie direct toegezonden.