Privacy policy

door admin Laatste wijziging: 22-03-2012 00:24

Persoonlijke gegevens

In het kader van haar dienstverlening, wanneer u informatie aanvraagt, een brochure bestelt of anderszins contact heeft met ZenWeb, legt ZenWeb gegevens vast. ZenWeb gebruikt uw gegevens voor het toesturen van de op uw verzoek aangevraagde informatie. Daarnaast legt ZenWeb gegevens vast om haar dienstverlening te verbeteren en om u op de hoogte te houden van (nieuwe) producten en diensten van ZenWeb en activiteiten van zorgvuldig geselecteerde derden. ZenWeb waardeert het vertrouwen dat u in haar stelt en zal alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen. ZenWeb respecteert uw privacy en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt behandeld en beveiligd. ZenWeb houdt zich in alle gevallen, ook ten aanzien van haar dienstverlenende activiteiten buiten Nederland, aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens. Conform de Wet bescherming persoonsgegevens is de verwerking van persoonsgegevens aangemeld bij het College bescherming persoonsgegevens, gevestigd te Den Haag, onder nummer m1349441. De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is ZenWeb, De Stelle 9, 4464 BP, Goes (Nederland).

Verwerking van persoonsgegevens

In het kader van haar dienstverlening, wanneer u informatie aanvraagt, een brochure bestelt of anderszins contact heeft met ZenWeb, legt ZenWeb gegevens vast. ZenWeb gebruikt uw gegevens voor het toesturen van de op uw verzoek aangevraagde informatie. Wanneer u een reserveringsaanvraagformulier op de website heeft ingevuld worden uw gegevens éénmalig gebruikt om u per e-mail een reviewformulier toe te sturen. Daarnaast legt ZenWeb gegevens vast om haar dienstverlening te verbeteren en om u op de hoogte te houden van (nieuwe) producten en diensten van ZenWeb en activiteiten van zorgvuldig geselecteerde derden. ZenWeb gebruikt uw gegevens om u op de hoogte te stellen van siteverbeteringen, speciale aanbiedingen en acties. Hierbij tracht ZenWeb rekening te houden met uw voorkeuren. Indien u geen aanbiedingen of informatie wilt ontvangen, dan kunt u uw toestemming voor het gebruik van uw e-mail adres intrekken of uw gegevens laten blokkeren door een kaartje te sturen naar ZenWeb, De Stelle 9, 4464 BP, Goes of door een email te sturen.

Klikgedrag

Op de website van ZenWeb worden algemene en niet tot persoonsgegevens herleidbare gegevens bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan ZenWeb haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Gebruik van cookies

ZenWeb maakt bij het aanbieden van haar diensten gebruik van cookies. Dit is een eenvoudig klein bestandje met gegevens dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. ZenWeb maakt gebruik van tijdelijke cookies. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden enkel gebruikt om het gebruik van de website voor u gemakkelijker te maken. Daarnaast maakt ZenWeb ook gebruik van een speciaal cookie. Aan de hand van dit cookie kan onze website u herkennen, de volgende keer dat u de website bezoekt. Met behulp van dit cookie kan de website speciaal op u worden ingesteld; een hulpmiddel om het gebruik van de website voor u nog aangenamer te maken. Als u in uw browser het gebruik van cookies heeft uitgezet, kunt u nog steeds de meeste onderdelen van de website bezoeken.

ZenWeb.nl en andere websites

Op de website treft u een aantal links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, kan ZenWeb geen verantwoordelijkheid dragen voor de omgang met uw persoonsgegevens door deze organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Advertenties

Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen over het privacybeleid van ZenWeb, dan kunt u deze schriftelijk stellen aan: ZenWeb, De Stelle 9, 4464 BP, Goes of door per email.

Wijzigingen

ZenWeb behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacy statement. Controleert u daarom regelmatig de privacy statement van ZenWeb.

Goes, 1 maart 2012.

Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Middelburg onder nummer 20159501.