Updates

door admin Laatste wijziging: 16-03-2012 08:56
Op deze pagina vindt u informatie over recente wijzigingen aan onze infrastructuur, verstoringen, etc.

Contact en supportformulieren nu actief

door admin Laatste wijziging: 16-03-2012 10:48
Vanaf nu is er naast het contact-formulier ook een support-formulier op onze website actief. Aan onze klanten die een probleemmelding of een aanvraag tot ondersteuning willen doen wordt gevraagd van dit nieuwe formulier gebruik te maken.

De reden hiervoor is simpel: de invoer van het normale contact-formulier komt als email binnen bij ons sales-team. Zij kunnen u bij problemen doorgaans niet direct helpen en sturen deze mail daarom door naar ons support-team.

De invoer van het support-formulier wordt direct naar de juiste afdeling verstuurd en bovendien als aparte case in ons support-systeem opgeslagen. Op die manier wordt de hele historie rondom uw probleemmelding vastgelegd waarmee wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

Het nieuwe support-formulier is hier te vinden: support-formulier.

Migratie naar Plone 4.1.4

door admin Laatste wijziging: 09-03-2012 20:39

Zoals aangekondigd zijn alle Plone websites inmiddels naar versie 4.1.4 overgezet. De overgang was nodig omdat de oudere 4.0.4 versie van Plone alweer een jaar oud was. Indien uw website niet meer naar behoren werkt neemt u dan alstublieft contact met ons op via het support-formulier.

Netwerk-tools

Klik hier voor de netwerk probleem oplosser.

Andere handige 3rd-party netwerk-tools:

Ondersteuning

Voor het aanvragen van ondersteuning kunt u nu gebruik maken van ons support-formulier.